12 Uur van Hasselt / Aankoop materiaal

Tijdens de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 oktober organiseren wij de 12 uur van Hasselt.

Wat houdt de 12 uur van Hasselt in?

Het is een 12 uur durende aflossing in vinzwemmen in het zwembad van Hasselt. Dat wil dus zeggen dat er, per ploeg, altijd één zwemmer aan het zwemmen is. De afstand die per beurt afgelegd wordt moet minstens 100m bedragen en maximaal 800m. De volgorde waarin de leden van een ploeg zwemmen mag vrij gekozen worden. Elke zwemmer moet per drie uur wel minimum 400m zwemmen; dit mag gespreid zijn over verschillende beurten.
Een concreet voorbeeld: zwemmer 1 zwemt 100m; zwemmer 3 zwemt 200, zwemmer 1 zwemt 200m, zwemmer 5 zwemt 800m, zwemmer 6 zwemt 100, …

Wie kan mee doen?

Een ploeg bestaat uit minstens 8 en maximaal 12 zwemmers en/of zwemsters. De ploegen mogen bestaan uit leden van verschillende clubs. Dames en heren mogen in dezelfde ploeg zwemmen. De zwemmers hoeven geen CMAS licentie hebben maar moeten wel medisch in orde zijn om te mogen zwemmen en aangesloten zijn bij een sportclub.

Wanneer gaat het door?

De eerste zwemmer start op zaterdag 27/10 om 19:30 en op zondag 28/10 om 6:30 wordt er afgefloten (omwille van de wisseling naar winter uur is dit toch 12 uur). Aanmelden kan vanaf 18:30. Na de wedstrijd is er nog de mogelijkheid om een ontbijt te bestellen en volgt er nog een prijs uitreiking.

Waar gaat het door ?

In het stedelijk zwembad van Hasselt.

De uitnodiging vind je terug in onze wedstrijd sectie, hier

Verder willen wij onze nieuwe en onze bestaande leden helpen met de aankoop van (nieuw) materiaal dat niet gemakkelijk te verkrijgen is via de normale handel.

Meer details vind je in onze leden sectie, hier

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie