Aankopen

Wij krijgen de laatste tijd redelijk wat vragen over materiaal. Nieuwe leden die opzoek zijn naar basis materiaal zoals snorkels, leden die graag een nieuw half droog pak willen aanschaffen of leden die na de initiatie een monovin willen aankopen.
Om op al deze vragen een antwoord te bieden zal er vanaf woensdag (10/10) een blad liggen aan de ingang. Op dit blad kan u noteren waar u interesse in hebt. U mag dit ook per e-mail laten weten. De vragen lijst zal een paar weken blijven liggen zodat u tijd genoeg hebt om uw keuze kenbaar te maken. Daarna zullen wij contact op nemen met u en de aankoop begeleiden waar nodig.

Op onze links pagina vind u een link terug van een fabrikant van monovinnen en een fabrikant van half droog pakken die wij in gedachten hadden.

Momenteel is onze voorraad snorkels uitgeput.

Via het blad aan de ingang hebben wij vernomen dat er vooral nood is aan snorkels. Als club hebben wij ook besloten om materiaal, met name monovinnen, bij te bestellen.
Dus wij zullen onze bestelling eind februari plaatsen. Wij zullen onze bestelling plaatsen bij Leaderfins. Wie een snorkel of een monovin wil en nog niet op het blad staat, zorg er voor dat dit voor 24/02/2013 in orde is. Wie een monovin wil kan al eens op de website van de fabrikant kijken naar de juiste maat en model: Leaderfins.
Op de algemene vergadering zullen wij meer toelichting geven over betaling en antwoorden op specifieke vragen.

Er zijn voorlopig maar twee mensen die een half-droog pak nodig hebben. Wij raden aan dat zij onderling bespreken om eventuele transportkosten een beetje te drukken

Eén reactie op Aankopen

  1. Pingback: 12 Uur van Hasselt / Aankoop materiaal « Nautilus Hasselt Vinzwemmen

Geef een reactie