Technische sessies / wedstrijden / T-shirts

Aan de zwemmers die in baan 6 trainen. Wij hebben belooft om het aantal technische sessies te verhogen ten opzichte van vorig jaar. Dus bij deze alvast het programma wat wij hebben opgesteld:

datum trainer onderwerp
1/3 Karel aanleren snel schoolslag keerpunt + crawl techniek
22/3 Kristof aanleren tuimelkeerpunt + crawl techniek
12/4 Free dolfijn techniek: onderwaterfase/stroomlijn
3/5 Karel herhaling keerpunten + crawl techniek
24/5 Kristof crawl techniek + intensievere training
6/9 Free dolfijn techniek
4/10 Karel crawl techniek
8/11 Kristof crawl + dolfijn techniek

Het seizoen begint stilaan opgang te komen dus vergeet niet om onze wedstrijd pagina te bezoeken, hier: https://vinzwemmen.be/?page_id=23
De eerst volgende wedstrijden zijn "Coupe Mosane (Luik)", "de Afdaling van de Maas (Maastricht)" en "de Afdaling van de Maas (Maaseik)".
De "Coupe Mosane (Luik)" is een sfeervolle, vriendschappelijke wedstrijd in Luik, niet zo ver weg, die ideaal is om eens een eerste keer deel te nemen aan een competitie. Inschrijven is verplicht. Dit kan op training, via email of via het strookje, dat je op training krijgt. Inschrijvingen moeten binnen zijn woensdag avond 19 maart.
De "Afdaling van de Maas (Maastricht)" is een vrij korte, vriendschappelijke wedstrijd vlak over de grens. Wie wil nagaan of zijn materiaal nog in orde is voor de wedstrijd de week erop, is dit een ideale gelegenheid.
De "Afdaling van de Maas (Maaseik)" is de tweede wedstrijd in de Beker van België. Voor wie aangepaste zwemkledij (isolerend pak) heeft, is deze wedstrijd zeer goed te doen is. De stroming zorgt dat het vlot vooruit gaat wat dikwijls een extra motivatie is.

De nieuwe club T-shirts zijn al een tijdje aangekomen. Ze kunnen elke training afgehaald worden. De prijs is € 18. Betalen kan cash aan de inkom (liefst gepast) of via overschrijving (met vermelding van de naam).
Het rekeningnummer en de lijst met bestellingen vind je vanavond terug in de nieuwsbrief. Krijg je geen nieuwsbrief, laat dan iets weten. Stuur een mailtje naar nautilus.vinzwemmen@gmail.com

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie