Wedstrijden voorjaar 2013

In de komende weken staan er twee wedstrijden op het programma:

  • 21 april: de Koraal Duikers" Afdaling van de Ourthe
  • 28 april: de Coupe Mosane

De afdaling van de Ourthe is een vriendschappelijke wedstrijd die georganiseerd wordt door de Koraal Duikers uit Genk. Aansluitend op de wedstrijd volgt een BBQ. Inschrijving is verplicht en kan via de link in de uitnodiging.

De Coupe Mosane is een open wedstrijd in een 25m zwembad te Luik georganiseerd door LGM. Op het programma staan vooral korte afstanden. Inschrijven is eveneens verplicht en kan tot woendag 24 april. Het inschrijvingsformulier zal aan de ingang van de het zwembad liggen tijdens onze trainingen.

De uitnodigingen van beide wedstrijden bevat nog veel meer details dus lees ze zeker na in onze wedstrijd sectie: hier. Op deze pagina staat ook reeds de vooraankondiging van het Open Nederlands Kampioenschap op 22 en 23 juni te Eindhoven

Als afsluiter een aantal foto"s van de Afdaling van de Maas in onze media sectie:hier. Met dank aan Albert Hermans

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie