Wedstrijden / Kanaal training

Augustus is bijna om en september komt er aan. In september worden er naar jaarlijkse gewoonte een heel aantal wedstrijden gezwommen. Daarom even uw aandacht!

De eerste wedstrijd zal in Maffle worden gezwommen op zaterdag 1 september.

De volgende wedstrijd is op zondag 9 september. Deze wedstrijd wordt door onze club georganiseerd in het Albert kanaal te Hasselt ter hoogte van de sluis. Wij hopen alvast op veel deelnemers, helpers en supporters van onze eigen club. Wie wil deelnemen maar geen pak heeft; het water is warm genoeg om zonder pak te zwemmen. Wie graag zelf eens ervaart hoe warm het water is, kan daarvoor te recht tijdens onze kanaal trainingen op zondag; iets verder hierover meer.

De laatste wedstrijd in september gaat door op zondag 16 september in het Schulensmeer te Lummen.

In oktober wordt dan de laatste wedstrijd georganiseerd in het kader van de Beker van België op zondag 7 oktober in het Zilvermeer te Mol. Deze wedstrijd wordt ook door onze club georganiseerd dus wij rekenen weer op jullie in het water als zwemmer of langs de kant als helper of supporter.

Wat meer uitleg over onze kanaal trainingen op zondag voor de komende weken. Ronny leidt dit reeds heel de zomer in goede banen door elke zondag met een vaste groep zwemmers op zondag voormiddag in het kanaal te gaan zwemmen. Alle clubleden die dat wensen kunnen zich bij deze groep aansluiten. Elke zondag om 10:30 gaan deze zwemmers te water om een ongeveer 4 km te zwemmen. Wie dat wil kan ook minder zwemmen; dat spreek je best ter plaatse af.

Doordat er een aantal wedstrijden doorgaan op zondag zullen deze trainingen op die dagen vervallen. Bekijk de linker van de website kolom om te weten wanneer. In oktober zal er enkel nog in het kanaal getraind worden na overleg.

Voor meer informatie over de wedstrijden kan je de sectie wedstrijden van onze website bezoeken waar je alle uitnodigingen terug vindt

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie